Vi hjelper deg fra idé til ferdig produkt

Matvarehuset har ansatte med mye kompetanse og erfaring fra kokke-, kjøtt- og fiskebransjen. Vi har lang erfaring med å arbeide tett sammen med våre kunder, og hjelper deg fra idé til ferdig produkt.

Matvarehuset har topp moderne produksjonskjøkken med ny og effektiv utstyrsparkpark. Vi benytter flere forskjellige pakke teknikker som MAP, sous vide, kok og kjøl for å pakke produktene mest mulig skånsomt, og oppnå god smak og kvalitet.

Produksjonskjøkkenet har stor fleksibilitet og vi kan tilpasse oppskrifter, størrelser og mengder etter ditt behov.

Ole skjærer kjøtt

Matvarehuset har lang erfaring med å lage og leverer produkter og tjenester til horeca markedet, institusjoner, barnehager, små og store arrangementer, konseptkunder og dagligvarebransjen.

Vi lager ferske ferdigretter som middager, supper, desserter, sauser og forskjellig type tilbehør og lunsjprodukter.

Har du noe du ønsker å få laget – ta kontakt med oss!
Ring oss på 400 06 499 eller send oss en e-post på firmapost@matvarehuset.no