Om oss

Litt om Matvarehuset

 

Vi har levert ferdiglaget middag til offentlige og private bedrifter i over 10 år. Men det er ikke bare organisasjoner som står på kundelisten vår. Vi har også gledet hele familier, single, unge og gamle med god mat direkte levert på døren. Prøv oss da vel. Våre hyggelige sjåfører bringer maten rett hjem til deg til avtalt tid.

 

Laget av kokken - varmes av deg

Vi gjør hele kokkejobben for deg. Vi planlegger, handler, lager og leverer mat på døren. Du trenger bare å varme opp og nyte maten.

Du trenger hverken lang tid, mye kunnskap eller mye utstyr på kjøkkenet for å få deg en deilig middag fra oss. 

 

Abonnement

Når du bestiller, starter et abonnement. Det er selvfølgelig uten bindingstid, slik at du kan avslutte eller sette det på pause akkurat når du vil. Vi trenger bare varsel fra deg en uke før leveranse av middag. 

 

God mat som gjør deg glad

Mat skal smake godt og ha en riktig ernæringsmessig sammensetning. Derfor er vi opptatt av å sette sammen middager som gir et variert kosthold som passer de fleste gjennom hele året.Du kan velge mellom to forskjellige menyer, som du finner her.


God smak og kvalitet 

Med gode råvarer og flinke kokker setter vi sammen velsmakende og næringsrike middager. Gode råvarer er viktig for å få et godt resultat. Derfor bruker vi mye tid på å plukke ut de beste råvarene til våre retter. Vi har høy kvalitet gjennom hele matlagingsprosessen og pakker middagene slik at næringsstoffene bevares helt frem til servering hjemme hos deg. Her kan du se hvordan middagene lages av kokkene våre:

 

Fornuftige priser

Vi gjør store innkjøp og kan derfor levere enkle og smakfulle middagsløsninger til en fornuftig pris.Mer om matkassen vår

 

Bestilling

Velg en meny og bestill på Matvarehuset.no. Siste frist for siste bestilling er søndager kl. 23:59. Vi samler opp alle bestillinger i løpet av uken, og kokkene setter i gang med å kjøpe inn varer og planlegge matlaging påfølgende mandag. Betaler du med kort belastes dette når ordrene klargjøres.  Betaler du med faktura så sender vi faktura på mail med 14 dagers betalingsfrist.

 

Når du bestiller hos oss så starter du opp et abonnement hos Matvarehuset. Du kan når som helst si opp abonnementet eller avbestille kommende leveranser, forutsatt at dette gjøres senest 1 uke før neste levering (søndag 23:59, for de som har levering på neste søndag mellom 16:00 og 22:00). Alle forandringer i kundeforholdet skjer via Min Side på www.matvarehuset.no, eller gjennom vår kundeservice på tlf. eller e-post. 

 

Vi leverer matkassen med ferdig laget middag hjem til deg på søndager, en uke etter siste bestillingsfrist, mellom kl 16:00 og 22:00. Våre sjåfører sender deg en SMS ca. 30 minutter før leveranse. Husk å sette alle varene i kjøleskapet.

 

Min side og abonnement

På Min Side kan du styre selv hvilke uker du skal ha levering. Her merker du av grønt for de ukene du ønsker levering og rødt for de ukene du ikke skal ha levering. Se bilde.

 

God middag!

Kokkene våre lager maten ferdig for deg, så når du har fått middag fra oss så er det eneste du trenger å gjøre er å varme opp maten. Vi legger ved en enkel instruksjon som viser fremgangsmåten slik at du får et bra resultat. Kos deg med en velsmakende og næringsrik middag!